| HUMOR | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: HUMOR Pet Nov 07, 2008 9:00 pm | |
| Starija gospođa došla kod lekara i doktor joj kaže:
• Gospođo, bolovi koje imate u nozi, isključivo su stvar godina.
• Ali, doktore, i druga noga mi je isto toliko stara, ali me ona ne boli! | |
|
| |
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: HUMOR Pet Nov 07, 2008 9:00 pm | |
| Direktor cirkusa podiže slušalicu. Sa drugog kraju žice čuje glas:
• Imam za vas senzacionalnu tačku: žongliram, sviram Šopena na violini i igram preferans sa sinom!
• I to je sve?
• Nije! Istovremeno razgovaram i sa publikom!
• I vi mislite da je to senzacionalno?
• Jeste. Jer, ima nešto što još ne znate: ja sam pas... | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pet Nov 07, 2008 9:01 pm | |
| Stala plavuša ispred zgrade POLITIKE, gleda gore i čudi se:
• Jaoo, koliki kiosk! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pet Nov 07, 2008 9:01 pm | |
| Stoje Lala i Sosa u dvorištu kraj kapije, uživaju na proljećnom suncu, gledaju prolaznike. Najednom, u svinjcu krmača poce da gura kante,
da ruje zemlju, da skače naokolo, ruši sve živo. Pita Sosa:
- Ju, Lalo, ta sta je to s našom krmačom?
- Ta, kako šta je, ženo, ta vidis da traži vepra?
I tako oni odvedoše krmaču na parenje.
Iste večeri Sosa nakon večere poče lupati šerpama, poklopcima, tanjirima...
- Ajme, Soso, ta šta ti je?
A ona mu sva bijesna odgovori:
- Bog te tvoj, Lalo, ti bolje znaš šta je krmači neg meni! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pet Nov 07, 2008 9:02 pm | |
| Penjao se puž uz drvo. Posle dva meseca, stigne on do polovine, oklizne se i padne dole, pa će iznervirano:
• Eto, mogao sam i da pretpostavim kako će ova jurnjava da se završi! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Sub Nov 08, 2008 8:44 pm | |
| Zašto hirurzi prilikom svake operacije navlače masku?
• Zato što ne žele da budu prepoznati ako operacija ne uspe. | |
|
| |
blooo
| Razmetljivac razgovara sa prijateljem i hvali se svojim lovačkim uspesima.
• Za šest godina, ulovio sam 999 zečeva!
• Dobro, što bar ne zaokruži na hiljadu?
• Taman posla! Da lažem zbog jednog zeca? | |
|
| |
blooo
| Stoje dva pileta s dve strane ulice. Prvo pile pita drugo.
- Što ne predješ na drugu stranu ulice?
- Ja sam već na drugoj strani. | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Sub Nov 08, 2008 8:45 pm | |
| Vremešni penzioner već nekoliko dana ne oseća se dobro. Najzad je odlučio da ode do lekara. Uveče se vraća kući. Žena je znatiželjna:
- Jesi bio?
- Naravno da sam bio.
- Pa, je li ti nešto pronašao?
- Skoro sve. Irnao sam kod sebe pet novčanica po hiljadu, a on mi je uzeo četiri. | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 10, 2008 10:59 pm | |
| Veliki lovac vraća se iz Afrike. Društvo je u salonu. On prepričava doživljaje:
• Jedne noći, čujem neki šum. Ustanem iz kreveta i vidim da mi se približava slon. Skočim, zgrabim pušku i ubijem slona onako u pidžami...
• Ma daj, ne izmišljaj, otkud slonu pidžama? | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 10, 2008 10:59 pm | |
| On je neženja. Prijatelj je oženjen. Njih dvojica ćaskaju.
• Imaš veliku lepu kuću, zašto se ne oženiš pa da ti neko vodi domaćinstvo i sve to drži u redu?
• Zašto da se ženim kad imam dve sestre koje sve to rade...
• Znam. Ali, sestre ne mogu u svemu da zamene ženu.
• Zašto da ne? Nisam rekao da su moje sestre! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 10, 2008 11:00 pm | |
| Pacijent ulazi u ordinaciju. Lekar primećuje da se pridošlici strašno tresu ruke.
• Vi sigurno mnogo pijete?
• Pa i ne tako mnogo, doktore. Dosta se i prospe! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 10, 2008 11:00 pm | |
| Kratkovidi profesor šeta pogledom preko učionice. Zapovednički uperi prst u jednog koji je stajao sasvim u dnu:
• Ti dole! ... Znaš li šta smo juče učili?
• Ne znam gospodine.
• Kako smeš da ne znaš? Zašto nisi sinoć ponovio lekciju?
• Pa... sinoć sam se kartao s prijateljima, a i cugnuli smo malo pa smo zaglavili jutros do tri...
• Šta?! Pa šta ti radiš ovde nesrećo jedna?
• Ja? ...došao sa da popravim radijator!... | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 10, 2008 11:01 pm | |
| Posle operacije doktor kaze:
• Sestro, izgleda da smo zaboravili gazu u utrobi pacijenta… Sestro? Sestro??! Sestroooooooo!!! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pet Nov 14, 2008 10:10 pm | |
| Šta je rekla britanska kraljica kada je posetila Sloveniju?
• Baš lepa vam je zemlja. Podseča me na jedan čošak od moja bašta... | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pet Nov 14, 2008 10:11 pm | |
| Trči mali Mika kroz kuću:
• Mamo, mamo, da vidiš š’a je čale uz’o!!!!!!
• Š’a je uz’o!!!???
• Uz’o da se kupa!!!! | |
|
| |
blooo
| Upravo sam pročitao jedan članak o posledicama preterane konzumacije alkohola... Premro sam od straha i istog trenutka sam odlučio: od danas… nema više – čitanja! | |
|
| |
blooo
| Plavuša vozi auto i priča sama sa sobom:
• Napokon mogu da vozim auto, bez onog dosadnog instruktora koji mi je stalno ponavljao: ‘Pazi - pogrešan smer! Pazi - pešak! Pazi – tramvaj!’… i slične gluposti. Uopšte ne znam kako sam ga trpela ove dve godine… | |
|
| |
blooo
| Američki bankar pita svog prijatelja:
• Znaš li ti da je ova svetska ekonomska kriza gora od skupog razvoda?
• Kako to?
• Lepo - izgubio sam pola imetka… a još uvek imam i ženu!? | |
|
| |
Killer_No1
Broj poruka : 1465 Godina : 52 Localisation : Becej Datum upisa : 18.02.2007
| Naslov: Re: HUMOR Sub Nov 15, 2008 5:44 pm | |
| Domino-efekat
Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: "Hajde, spremi se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo..."
Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: "Dragi, moram na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi..."
Muž obaveštava svoju švalerku: "Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno..."
Švalerka obaveštava svog đaka kome daje časove iz matematike: "Biću veoma zauzeta, imam puno posla i pauziraćemo nedelju dana..:"
Đak sav srećan obaveštava svoga dedu: "Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje..."
Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: "Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put..."
Sekretarica zove svoga muža: "Dragi, moj službeni put je odložen..."
Muž zove švalerku: "Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put..."
Švalerka zove đaka: "Nastave će ipak biti kao i obično."
Đak zove dedu: "Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim društvo..."
Deda zove svoju sekretaricu: "Ipak putujemo ove nedelje" | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 17, 2008 10:54 pm | |
| Mujo pere prozore na Menhetnu. Pedeseti sprat. Noga mu se oklizne, sigurnosni pojas spadne, i on poleti sa pedesedtog sprara... Padne na zemlju, ustane i otrese se, pogleda u
zgradu i krene, ali ga zaustave neki Amerikanci i kažu mu da će dobiti milion dolara unapred ako ponovo skoči sa zgrade, da vide i snime to čudo. Mujo odgovara:
• A ko meni garantuje da cu opet pasti na glavu? | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 17, 2008 10:55 pm | |
| Dolazi čovek u poslastičaricu.
• Želeo bih da naručim tortu, za ženin rođendan...
• Koliko svećica?
• Trideset, kao i svake godine... | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 17, 2008 10:56 pm | |
| Dolazi lekar kod pacijenta i kaže:
• Morate hitno na operaciju, imate upalu slepog creva!
• Ja bih hteo da čujem još neko mišljenje...
• Dobro, evo – mnogo ste ružni! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 17, 2008 10:57 pm | |
| Dok prolazimo kroz sve što nam život priređuje, teško je pronaći mir. Ja sam postupio po jednostavnom savetu iz novina. Pisalo je:
‘Da biste postigli unutrašnji mir, morate završiti sve stvari koje ste
započeli.’
Onda sam se osvrnuo po kući i video sve stvari koje sam započeo, a nisam završio...
I - pre nego što sam jutros krenuo od kuće - dovršio sam flašu crvenog vina, flašu pelinkovca, flašicu rakije, kutiju valijuma, štanglu čokolade i jedan do pola popušeni džoint. I osećam se FENOMENALNO!!! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Pon Nov 17, 2008 10:58 pm | |
| toji baba na tramvajskoj stanici, pa kad ugleda tramvaj koji prilazi upita nekog momka:
• Je li sine, je l’ ovo trojka?
• Nije trojka, baba, nagazila si liniju. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HUMOR | |
| |
|
| |
| HUMOR | |
|