| HUMOR | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: HUMOR Sub Jan 24, 2009 11:03 pm | |
| VAŽNO UPOZORENJE!
Vaš kompjuter je zaražen crnogorskim virusom „Đetić 2009“!
Ali nemoj da brinete – on tu samo sjedi i ništa ne radi! | |
|
| |
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Sin pita oca:
• Tata, da li je istina da u nekim zemljama muž ne upozna svoju buduću ženu pre venčanja?
• Eh, sine moj, to ti se događa u svim zemljama... | |
|
| |
blooo
| Odbrojava sudija bokseru koji leži u nokdaunu. U tom trenutku jedna baba dobacuje iz publike:
• Neće vam taj ustati, znam ga ja iz autobusa. | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Sub Jan 24, 2009 11:04 pm | |
| Došao poštar na jedno seosko imanje i pita gazdaricu:
• Gde vam je muž?
• Ene ga u štali, ’rani goveda! Je l’ nešto treba?
• Treba mi on, mora nešto da mi potpiše...
• Pa idi u štalu, prepoznaćeš ga, on je jedini čiji se rogovi ne vide. | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Sub Jan 24, 2009 11:04 pm | |
| Srela se dva prijatelja.
• Nisam te dugo video, kako živiš?
• Luksuzno!
• Opa? A otkad to ti živiš luksuzno?
• Otkad jedem luk i lijem suze! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Čet Jan 29, 2009 10:16 pm | |
| Upravi Gradskog zelenila. Na dnevnom redu - diskusija o mogućem poboljšanju kvaliteta ponude. Istraživački sektor predlaže da se u gradsko jezero pusti gondola. Stari čuvar parka sa oduševljenjem podržava predlog:
- More, da pustimo odmah dve gondole. Mužjaka i ženku.
| |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Čet Jan 29, 2009 10:17 pm | |
| Ribolovcu koji je sedeo na obali reke, obraća se slučajni prolaznik i pita ga šta peca.
- Pastrmku.
- Pastrmku? Ali u ovoj reci nikada nije bilo pastrmki!
- Nije važno. Ja, inače, nikada ništa ne uspem da upecam, pa kada je već tako, onda je bolje da ne upecam pastrmku!
| |
|
| |
blooo
| Pita momak devojku:
• Hoćeš da dođeš kod mene da slušamo muziku?
• Obećavaš da ćemo samo da slušamo muziku?
• Da, naravno!
• A šta ako mi se ne dopadne?
• Ništa, onda možeš da se obučeš i odeš kući. | |
|
| |
blooo
| Piroćanac došao da kupi sprej protiv insekata. Prodavac mu pokazuje dve veličine:
• S ovim možete da ubijete oko 500 mušica, a cena je 80 dinara. S ovim ubijate 1000 mušica i cena je 100 dinara, a s ovim ubijate oko 2000 mušica, a cena je samo 150 dinara...
• Aha... Dobro, doviđenja, sad moram da idem!
• Pa, gde ćete sad odjednom? Zar niste hteli da kupite sprej?
• Ma, ću se vratim ja, nego odo’ samo da prebrojim mušice! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Sub Jan 31, 2009 11:10 pm | |
| Dolazi tašta u posetu i pita zeta:
• Zete, šta to radiš?
• Pravim vam stolicu, mama.
• Meni?Pa, lepo... A kada će biti gotova?
• Evo, samo još da namontiram utikač! | |
|
| |
blooo
| Lopov provalio u kuću i šunja se pod svetlom baterije. Odjednom, čuje glas:
• Hristos te gleda!
Osvrne se on, nikog nema. Misleći da mu se pričinilo, nastavi dalje.
Ali opet začuje isti glas:
• Hristos te gleda!!
Sada siguran da je stvarno čuo, upita u strahu:
• K-ko je to?
• Mojsije!
Pogleda on opet oko sebe i vidi papagaja u kavezu. Odahne s olakšanjem, pa ga podsmešljivo upita:
• Pa koji ti je idiot dao ime Mojsije, je?
• Isti onaj idiot koji je pit-bull terijeru dao ime – Hristos.
• (VUF!!!) | |
|
| |
blooo
| Postoji izreka da muškarci hoće samo JEDNU stvar i traže je od SVAKE žene. Žene, pak, hoće SVE, ali to traže samo od JEDNOG muškarca! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Sub Jan 31, 2009 11:11 pm | |
| Otišao Mika s kumom na bazen, pa se popeo na skakaonicu od 10m, a kuma ostavio dole, da ga gleda. Sao Mika na ivicu, pa dovikuje:
• Kume, kako ti izgledam odozdo?
• Au, izgledaš k’o orao!
• Orao, a? To je zbog što sam lepo građen i zbog što sam visoko...
• Ma ne, bre, nego zbog nokti na nogama! | |
|
| |
blooo
| Kako ljudožderi zovu atletičare?
• Fast food. | |
|
| |
blooo
| Sede njih dvoje u parku.
• Mili, na šta misliš ovog trena?
• Mmm, maco, mislim na isto ono na šta i ti...
• Sram te bilo, pa ti samo na to misliš! | |
|
| |
natka
Broj poruka : 5680 Godina : 37 Localisation : u blizini Datum upisa : 22.08.2007
Character sheet Beby: tisina...
| Naslov: Re: HUMOR Uto Feb 03, 2009 11:59 pm | |
| Kontracepcija Dodje zdravstvena inspekcija u karton-city (romsko naselje) da izvrši anketu na temu "kontracepcija." Vide oni neku ciganku kako slaže veš na zicu, pa započeše konverzaciju s njom: - Dobar dan, gospodjo. Mi smo iz zdravstvene inspekcije i voleli bi da vas anketiramo. - Pa, moze! A ce bidnem na televizora? - Bojim se da necete, gospodjo. Nego da vas pitam; kako vi primenjujete kontracepciju? - A sta mu je to? - Ne znam kako da vam objasnim; to je ono kada hocete da radite "ono" s vasim muzem, a ne zelite da ostanete u drugom stanju. - Aaaaa, to! Pa, sas kantu! - Kako to sa kantom?! - Lepo! Posto mi je muz malo nizak na rasta, da bi sa mnom radio to stojecki, on mora da se popenje na kantu! - Pa, kako time sprecavate trudnocu?! - Pa, lepo! Čim vidim da počne da koluta sas oči, ja šutnem kantu! | |
|
| |
natka
Broj poruka : 5680 Godina : 37 Localisation : u blizini Datum upisa : 22.08.2007
| Naslov: Re: HUMOR Sre Feb 04, 2009 12:00 am | |
| Mujini seksualni problemi Mujo zabrinut dolazi kod doktora: - "Sta da radim doktore, ne dize mi se na Fatu?" - "Posalji je sutra kod mene", kaze doktor: "da vidim sta mogu uraditi." Kada je Fata dosla u ordinaciju, rekao joj je da se skine, okrene polako pun krug, a zatim da legne. - "U redu", kaze doktor: "recite Muji neka dodje." Kada je Mujo dosao, lekar mu saopstava: - "Mujo, ne brini, sve je u redu sa tobom. Ni meni se ne diže na Fatu." | |
|
| |
natka
| Naslov: Re: HUMOR Sre Feb 04, 2009 12:02 am | |
| Ko je jači Sledeci tekst je transkript stvarne radio konverzacije, registrovane u oktobru 1945., izmedju broda mornarice SAD (koji se nalazio pored engleske obale) i britanskih vlasti. Transkript je objavilo britansko Ministarstvo odbrane 10.10.'95. Komentar nije potreban. GB: Molim vas skrenite svoj kurs 15 stepeni juzno da bi izbegli sudar. SAD: Savetujemo vam da vi skrenete svoj kurs za 15 stepeni severno da bi izbegli sudar. GB: Negativno. Vi cete morati skrenuti svoj kurs za 15 stepeni juzno da izbegnete sudar. SAD: Ovde kapetan broda US Navy. Ponovo vam kazem, skrenite SVOJ kurs. GB: Negativno. Ponovo kazem, moracete skrenuti svoj kurs. SAD: Ovo je nosac aviona USS Lincoln , drugi najveci brod u atlantskoj floti Sjedinjenih Americkih Drzava. Sa nama su tri razaraca, tri krstarice i brojni ostali pomocni rodovi. Zahtevam da vi skrenete svoj kurs 15 stepeni severno. To znaci 15 stepeni severno, ili cemo preduzeti kontramere da bi ostvarili sigurnost ovog broda. GB: Ovo je svetionik. Fuck you. | |
|
| |
Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: HUMOR Sre Feb 04, 2009 7:48 pm | |
| U vagonu
Sjede u vagonu: Kinez, Amer, Bosanac i Nijemac. Odjednom ustane Kinez i baci kroz prozor košaru punu riže. Amerikanac ga pogleda i začuđeno pita: - Zašto si ... - Ma, ...
Malo kasnije, ustane Amer i baci svežanj dolara kroz prozor. Nijemac se prenerazi i pita: - Zašto ... - Pa, ...
Sjede oni dalje tako, na to Nijemac pogleda Bosanca, a Bosanac će brzo: - Nemoj ... | |
|
| |
Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: HUMOR Sre Feb 04, 2009 7:49 pm | |
| Crni humor
Pita jedna plavusa drugu: - Znas li ti sto je crni humor? - To je kad se smiju dva crnca! | |
|
| |
natka
| Naslov: Re: HUMOR Čet Feb 05, 2009 6:11 pm | |
| Pita žena muža: - Dragi, da li bi voleo da sam ti verna kao pas? - Da! - Onda mi kupi ogrlicu | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Čet Feb 05, 2009 11:31 pm | |
| Mujo pita Fatu:
• Fato, je l’ imaš ti grudi, bolan?
• Imam, Mujo, imam…
• Pa što ih onda ne nosiš? | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Čet Feb 05, 2009 11:31 pm | |
| Zašto policajci nose šlem?
Da im nešto slučajno ne padne na pamet. | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Čet Feb 05, 2009 11:32 pm | |
| Penju se mucavac i njegov drug na planinu i mucavac nakon 300 metara kaže: • E, š-š-ša-ša-ša... • Ćuti sad…Reći ćeš kad dođemo na vrh. Konačno, dođoše oni na vrh planine i drug pita mucavca: • Šta si hteo? • E, š-š-šator smo zaboravili! I šta će, krenu da se vraćaju. Na 700 metara mucavac se opet javlja: • E, š-š-ša-šaa... • Dobro, ćuti sad, reći ćeš mi kad dođemo dole. I kad su stigli dole pitaga ovaj: • Kaži sad, šta si hteo? • E, pa š-š-šaalio sam se, bre! | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: HUMOR Čet Feb 05, 2009 11:32 pm | |
| Policajac uhvatio Miku kako se šunja po autobuskoj stanici, sa nekim sumnjivim torbama...
• Stoj! Gde ćeš ti, bre? • Ja? E, pa – sad više nigde, kume! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HUMOR | |
| |
|
| |
| HUMOR | |
|