| Nadovezi se ... | |
|
+18Tatoo plavabuba Mica natka **MIRCE** MarimJa Cornelius tatjana MacDon becky oki Wizard giovaniI Killer_No1 Gilmour rosa blooo Beby 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Jul 27, 2007 12:38 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu vidim nesto sto nas podseca | |
|
| |
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Jul 27, 2007 12:40 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu vidim nesto sto nas podseca na svestan | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Jul 27, 2007 12:56 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak, | |
|
| |
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Jul 27, 2007 8:34 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Jul 28, 2007 12:09 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jul 29, 2007 1:50 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jul 29, 2007 3:18 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jul 29, 2007 6:19 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jul 29, 2007 10:12 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jul 30, 2007 9:31 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 31, 2007 12:08 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 31, 2007 12:10 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 31, 2007 12:21 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 31, 2007 12:23 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju _________________ | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 31, 2007 2:00 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 31, 2007 9:45 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 31, 2007 10:27 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 31, 2007 10:32 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 01, 2007 11:33 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru | |
|
| |
rosa
Broj poruka : 3581 Godina : 66 Datum upisa : 22.04.2007
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 02, 2007 11:06 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 02, 2007 11:58 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 02, 2007 2:37 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje _________________ | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 02, 2007 4:16 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 02, 2007 9:40 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 02, 2007 9:47 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane _________________ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nadovezi se ... | |
| |
|
| |
| Nadovezi se ... | |
|