Nikada ne reci Nikada Zabava |
|
| Nadovezi se ... | |
|
+18Tatoo plavabuba Mica natka **MIRCE** MarimJa Cornelius tatjana MacDon becky oki Wizard giovaniI Killer_No1 Gilmour rosa blooo Beby 22 posters | |
Autor | Poruka |
---|
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 02, 2007 9:49 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim | |
| | | Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 12:14 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom | |
| | | blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 9:27 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 10:10 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam zasto | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 10:15 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam zasto su ljudi | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 10:16 pm | |
|
Nova porukaNaslov: Nadovezi se ... Today at 21:15 Odgovoriti sa citatom Izmeni/Izbriši poruku Obriši ovu poruku Pogledaj IP autora Report post to moderator or admin Lock post for new reports Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko
| |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 10:18 pm | |
| Nova porukaNaslov: Nadovezi se ... Today at 21:15 Odgovoriti sa citatom Izmeni/Izbriši poruku Obriši ovu poruku Pogledaj IP autora Report post to moderator or admin Lock post for new reports Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 10:38 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 10:40 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 11:07 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 11:27 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realnu _________________ | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 11:29 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realnusvet oko sebe | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Avg 07, 2007 11:31 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 12:52 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 1:17 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 11:09 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka, | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 9:50 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 9:58 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli kao i prvi put | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 10:01 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli kao i prvi put kada sam | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 10:02 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli kao i prvi put kada sam je video | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 11:00 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli kao i prvi put kada sam je video,nije se promenila | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Avg 08, 2007 11:35 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli kao i prvi put kada sam je video,nije se promenila jos od | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 09, 2007 12:16 am | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli kao i prvi put kada sam je video,nije se promenila jos od oonda | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 09, 2007 5:19 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli kao i prvi put kada sam je video,nije se promenila jos od oonda kad asma je poslenji | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Avg 09, 2007 9:39 pm | |
| Veujem u neko cudo koje ce uzdrmati ovo tlo pod nogama, a cuda se veoma cesto desavaju. A i svaka nasa zelja za boljim zivotom i boljom sutrasnjicom cesto nas zavede da nismo u stanju da normalno zaključujemo, u stvari to nam samo nash um ne dozvoljava da realno razmisljamo o ljudima koji ne zele da veruju u cuda. Ali postoji nacin koji nam govori da gresimo u svakom pogledu,vidim nesto sto nas podseca na svestan postupak,mada mislim da grese. Kada pogledam svet oko sebe,vidim cemer ,bol i jad,vidim kako su neki srecni a neki pate.Zivot je tanka linija koja se lako pokida a ljudi ga tretiraju kao da je neko u necemu izgubio veru i nadu u zivot...... Moje misli su uvek vezane za svojim delom i ponekada se zapitam, zasto su ljudi toliko pokvareni i misle samo na sebe,sto jednostavno ne sagledaju realan svet oko sebe,i ne sagledaju stvari onakve kakve jesu.Ponekada svratim u ulicu prosjaka,i zaboli kao i prvi put kada sam je video,nije se promenila jos od oonda kad sam je poslenji put video | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nadovezi se ... | |
| |
| | | | Nadovezi se ... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|