| Poetski kaladont | |
|
+13MarimJa Cornelius tatjana becky rosa Laura Maestro oki Snena_1 Killer_No1 Beby Sky Seeker sensej 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tatoo
Broj poruka : 1380 Godina : 57 Localisation : Kragujevac Datum upisa : 19.10.2007
Character sheet Beby: psst
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pet Maj 23, 2008 8:35 pm | |
| ...latice od ruze I kad ljube a i kada nece Usne vrele kao plamen svece
Opekle me, bolelo me nije I ne bi me ohladila Sava To priznajem ali ona krije Kako nocu s andjelima spava | |
|
| |
Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Poetski kaladont Sub Maj 24, 2008 12:54 am | |
| bolelo. Nije znala ni da ju je trazio. Z a v u k l a se u svoju ljusturu i ostala tamo. ... | |
|
| |
Tatoo
Broj poruka : 1380 Godina : 57 Localisation : Kragujevac Datum upisa : 19.10.2007
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pon Maj 26, 2008 10:02 am | |
| zavukla mi se pod kozu, tako posebna i tako nestvarna, u neznosti satkana u meni si zauvek divlju zver ukrotila
Disem za tebe, kao tajnu cuvam te jer andjeo si moj, najneznji od svih... | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pon Maj 26, 2008 8:18 pm | |
| Zavukla se u svoju ljusturu i ostala tamo. Da je niko ne pronadje i slucajno se ne priblizi. A onda, jedne noci, sanjala ga je. Ludog, ocajnog od ljubavi i zamislila se. Na trenutak je jedne majske noci izasla iz svoje ljusture. Pozelela je da ga ugleda negde. Na ulici, recimo. Samo da ga ugleda zivog. Jako je zelela to. Noge su je izdale. Pobegla je obilaznim putem u povratku. Samo da je ne vidi.
Postoje trenuci neki kada se covek valjda uplasi od prevelike i neocekivane srece. Postoje reci koje bole i pre nego sto se izgovore. Ljubav je izbijala iz svakog njegovog p o g l e d a. Kada je mogla da vidi. I kada nije. Iz svake njegove misli i uzdaha. U samo jednoj recenici pruzio joj je vise nego da je svojim boingom milion puta rasparao nebo. I ostavio trag. Za nju, ludu jedinu.
| |
|
| |
Tatoo
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pon Maj 26, 2008 8:38 pm | |
| pogleda tuznog u noci Zbog obecanja da ce mi doci Tuzan i sam cekam je ja
Daleko me nosila ptica srebrnih krila U zemlju u kojoj je n e k a d i ona bila Toliko sam zelio srecu i ljubav bez kraja Al zivot me odnio dalje daleko od nje | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pon Maj 26, 2008 10:09 pm | |
| nekada ne kazuj mi nista! Neka rec zacuti! U dim se raspline k'o pescane dine. Recju zelje s k r i v a s. Strahove zaklanjas. Boris se i bunis. Obmane poklanjas/ Zato, ne govori! Neg' cutnju razbudi! Tisina nek' takne, da prostor pomakne. | |
|
| |
Snena_1
Broj poruka : 636 Godina : 104 Localisation : Nevermind Datum upisa : 04.03.2007
| Naslov: Re: Poetski kaladont Sub Maj 31, 2008 12:00 pm | |
| skrivash me u sebi, ponekad od sebe, koliko da chekam, kol'ko da se nadam, da s t r a h o v i prodju.... | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Poetski kaladont Sub Maj 31, 2008 5:40 pm | |
| Strahova Zagrljaj.. I taj dobro znani Osecaj Da mu P r i p a d a m, . | |
|
| |
Tatoo
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pon Jun 02, 2008 11:27 am | |
| pripadam tebi, ti si moj san. odavde do neba, ne misli sve, ne, ne dam da odeš, jer, trebam te.
Tražim te rukama, tražim te usnama, a ti, a ti, polako odlaziš. Od nadanja sam umorna, u t v o m bi krilu zaspala.
Ne, ne dam da odeš, ko' dlanom o dlan, | |
|
| |
Orhideja
Broj poruka : 1039 Godina : 49 Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pon Jun 02, 2008 6:21 pm | |
| dlanovi se znoje,osjećam tvoje telo uz svoje, volim te zlato moje! volim kad dlanom dotakneš moje grudi, kad usnama po njima kružiš ...
|
| |
|
| |
Snena_1
Broj poruka : 636 Godina : 104 Localisation : Nevermind Datum upisa : 04.03.2007
| Naslov: Re: Poetski kaladont Uto Jun 03, 2008 3:13 pm | |
| - Orhideja ::
dlanovi se znoje,osjećam tvoje telo uz svoje, volim te zlato moje! volim kad dlanom dotakneš moje grudi, kad usnama po njima kružiš ...
|
moracesh josh jednom, pochinjesh onom rechju koju je on istakao dakle, T V O M | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Poetski kaladont Sre Jun 04, 2008 6:09 pm | |
| TVOM SRCU BLIŽE
Lahor, kud me vodi? Da li do sumračne kapije, sa koje se purpur lije i oblak što nezan brodi?...
Kao barka po vodi, java, bolje da se snije, kao vino da se opije, kao ljubav sto duši godi.
Lahor, kud me diže? Da li p a t nj i izvana, da li livadi i cvetu?
Možda tvom srcu bliže? Kao od bogova si dana, da sijaš meni i svetu. | |
|
| |
Tatoo
| Naslov: Re: Poetski kaladont Sre Jun 04, 2008 11:41 pm | |
| ...patnja bol provali, na ovo mesto gde smo ljubav skrivali... Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni, al' sreca kofere spakova od nas se odseli. Sakricu suze za kraj,da mi ne pokvare sjaj, za jos koji tren,to ti nocas pripada. | |
|
| |
Snena_1
| Naslov: Re: Poetski kaladont Čet Jun 05, 2008 2:58 pm | |
| tren jedan ostah kraj tebe, pozheleh da traje vechno, no, tren je tren i n i s h t a vishe... | |
|
| |
Tatoo
| Naslov: Re: Poetski kaladont Čet Jun 05, 2008 3:12 pm | |
| ...nista licno
Zar se na meni vidi da sam nekad tvoja bila i kad se nekom svidim taj od mene oci skriva
Ako sam te volela sta se to koga tice ako vise ti i ja nismo iz iste price | |
|
| |
Snena_1
| Naslov: Re: Poetski kaladont Čet Jun 05, 2008 3:16 pm | |
| chek, tatoo, ti si Z nismo se odavno videli, a kao da je juche bilo, zar je stvarno toliko trebalo, da bismo se s r e l i? | |
|
| |
Tatoo
| Naslov: Re: Poetski kaladont Čet Jun 05, 2008 3:35 pm | |
| žensko!!! možda u nekom budućem životu, u ovom ne planiram nikakve hirurške zahvate ...sreli bilo bi drukcije sve proljetnu ljubav smo htjeli kad je vec padao snijeg kad je vec padao, padao snijeg Ljubljah te zarko i strasno i srecu mogla bih nac tesko je reci prekasno gorak je osmijeh kroz plac bolan i gorak je osmijeh kroz plac Drugu stvarnost htjela al' nemam radosti te da smo se ranije sreli bilo bi drukcije sve vjeruj mi bilo bi drukcije sve | |
|
| |
Snena_1
| Naslov: Re: Poetski kaladont Čet Jun 05, 2008 3:54 pm | |
| (izvinjavam se, vidim pishesh u zhenskom rodu, pa, rek'o, jesam li shalabrc:ZZZ: ) a nisam. znam SE. nemam nicheg shto bih ti dala, davno zaboravih ljubav, i srecu odbacih tada, oprosti shto sam bash sada pred tobom praznih s r c a... | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Poetski kaladont Čet Jun 05, 2008 4:19 pm | |
| srce i lub; tonut' o brodu, trunut' u plotu, djavolu jelu a vragu dub? Zar nije lepse vekovat' u te, Santa Maria della Salute? Oprosti, majko, mnogo sam strad'o, mnoge sam grehe pokaj'o ja; sve sto je srce snivalo mlado, sve je to jave slomio ma', za cim sam cezn'o, cemu se nad'o, sve je to davno pep'o i pra', na ugod zivu pakosti zute, Santa Maria della Salute. Trovala me je podmuklo, gnjilo, al' ipak necu nikoga k l e t '; stagod je muke na meni bilo, da nikog za to ne krivi svet: Jer, sto je dusi lomilo krilo, te joj u jeku dusilo let, sve je to s ove glave sa lude, Santa Maria della Salute! | |
|
| |
Snena_1
| Naslov: Re: Poetski kaladont Čet Jun 05, 2008 4:22 pm | |
| klet? Preshernova ili koja god? ja lutam sama do kraja p u t a, do kraja reke, do kraja mora,... | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Poetski kaladont Čet Jun 05, 2008 6:07 pm | |
| s puta dvostruka krinka na njegovom licu čini s u v i š n o m svaku providnost kako da se kontroliram kad me ubija osjećaj tako drugaciji od svega što razumijem od svega što želim da vidim
| |
|
| |
Snena_1
| Naslov: Re: Poetski kaladont Sub Jun 07, 2008 10:46 pm | |
| suvishni pokret ne chini n i k a d, mnogo je onih koji su hteli a nisu smeli... | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Poetski kaladont Ned Jun 08, 2008 2:01 pm | |
| nikad neću da izgubim.
A život trči, život tutnji, sa problemima sad se borim. Svako se uvek rado vraća kući. Poezijo, ja sa tobom bih da gorim.
Poezijo, moja uteho, za sve propušteno, tvoj sam podanik, tvoj dužnik i sluga. U životu nije nikad sve, skroz napušteno. U tebi nađoh prijatelja, ž e n u, brata, druga... | |
|
| |
Snena_1
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pon Jun 09, 2008 4:37 pm | |
| zenu crne kose zbog koje zaboravih sve druge, zbog jedne divne c r n e zene... | |
|
| |
Tatoo
| Naslov: Re: Poetski kaladont Pon Jun 09, 2008 5:08 pm | |
| crne oci kao noci prekrile su me i cekam kad ce doci po mene molim Boga da mi bude zadnji ovo dan da vise nikog od njih ne gledam da sanjam
I kad sam blizu snove da ostvarim previse blizu al' ja sve pokvarim
Ja ne znam rijeci reci kad zatreba | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poetski kaladont | |
| |
|
| |
| Poetski kaladont | |
|