| Nadovezi se ... | |
|
+18Tatoo plavabuba Mica natka **MIRCE** MarimJa Cornelius tatjana MacDon becky oki Wizard giovaniI Killer_No1 Gilmour rosa blooo Beby 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Maj 10, 2009 5:56 pm | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala | |
|
| |
Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jul 02, 2009 7:37 am | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu | |
|
| |
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Jul 04, 2009 9:49 pm | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 07, 2009 1:16 am | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo..a tvrdoo | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jul 07, 2009 8:47 pm | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo..a tvrdoo.Jedva | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Avg 15, 2009 9:40 pm | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo..a tvrdoo.Jedva da sam ... | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Avg 15, 2009 9:43 pm | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo..a tvrdoo.Jedva da sam ...nekako | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Avg 15, 2009 9:52 pm | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo..a tvrdoo.Jedva da sam ...nekako domogao | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Avg 15, 2009 9:54 pm | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo..a tvrdoo.Jedva da sam ...nekako domogao do staze | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Sep 05, 2009 9:20 am | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo..a tvrdoo.Jedva da sam ...nekako domogao do staze al opet | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Sep 08, 2009 10:11 pm | |
| Padao je sneg,te noci veoma gusto. A ja sam stajao i cekao Deda Mraza.Bio sam jako nestrpljiv kao malo dete.Ocekivao sam belobradog u crvenom odelu ...al'umesto svega toga ...dogodilo se nesto sasvim neocekivano,naletela si ti sva promrzla od zime,al srecna shto si me ugledala,zapanjeno sam zastala..al ne lezi vraze desilo se bum na guzu,bilo je jako klizavo..a tvrdoo.Jedva da sam ...nekako domogao do staze al opet se sapleo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nadovezi se ... | |
| |
|
| |
| Nadovezi se ... | |
|