| Nadovezi se ... | |
|
+18Tatoo plavabuba Mica natka **MIRCE** MarimJa Cornelius tatjana MacDon becky oki Wizard giovaniI Killer_No1 Gilmour rosa blooo Beby 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jun 12, 2007 11:16 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema nicega | |
|
| |
Gilmour
Broj poruka : 3400 Godina : 52 Datum upisa : 22.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jun 12, 2007 11:17 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jun 12, 2007 11:18 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato | |
|
| |
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jun 12, 2007 11:22 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za | |
|
| |
rosa
Broj poruka : 3581 Godina : 66 Datum upisa : 22.04.2007
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Jun 12, 2007 11:55 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek | |
|
| |
blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:00 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:03 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:04 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:05 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:12 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:13 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:14 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene, | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:15 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:16 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene, | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:17 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:23 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:25 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:27 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:28 am | |
| -------------------------------------------------------------------------------- Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:29 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam ,
Poslednji izmenio dana Sre Jun 13, 2007 12:32 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Gilmour
Broj poruka : 3400 Godina : 52 Datum upisa : 22.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:29 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:31 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me | |
|
| |
Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:32 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce | |
|
| |
blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:38 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce strahovi _________________ | |
|
| |
rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 12:38 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nadovezi se ... | |
| |
|
| |
| Nadovezi se ... | |
|