Nikada ne reci Nikada Zabava |
|
| Nadovezi se ... | |
|
+18Tatoo plavabuba Mica natka **MIRCE** MarimJa Cornelius tatjana MacDon becky oki Wizard giovaniI Killer_No1 Gilmour rosa blooo Beby 22 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 21, 2007 10:58 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja | |
| | | becky
Broj poruka : 17589 Godina : 54 Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 21, 2007 4:51 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna | |
| | | blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Sep 23, 2007 3:01 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Sep 23, 2007 3:31 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Sep 24, 2007 2:50 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje | |
| | | blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Sep 24, 2007 5:34 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Sep 24, 2007 9:23 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Sep 24, 2007 10:59 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Uto Sep 25, 2007 1:17 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru, | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Sep 26, 2007 12:50 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Sep 26, 2007 11:45 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe, | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Sep 26, 2007 2:16 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Sep 26, 2007 2:41 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Sep 27, 2007 1:19 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 28, 2007 5:03 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 28, 2007 5:43 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje.... | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 28, 2007 6:11 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 28, 2007 9:01 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, ami to | |
| | | tatjana
Broj poruka : 42 Godina : 45 Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 28, 2007 9:05 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 28, 2007 9:07 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da | |
| | | Cornelius
Broj poruka : 25 Godina : 44 Localisation : Valhalla Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Sep 28, 2007 11:04 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Sep 29, 2007 1:14 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje | |
| | | Cornelius
Broj poruka : 25 Godina : 44 Localisation : Valhalla Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Sep 29, 2007 3:19 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas | |
| | | becky
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Sep 29, 2007 10:54 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas dži živima i srećnima. | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Sep 29, 2007 1:49 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas dži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nadovezi se ... | |
| |
| | | | Nadovezi se ... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|