Nikada ne reci Nikada Zabava |
|
| Nadovezi se ... | |
|
+18Tatoo plavabuba Mica natka **MIRCE** MarimJa Cornelius tatjana MacDon becky oki Wizard giovaniI Killer_No1 Gilmour rosa blooo Beby 22 posters | |
Autor | Poruka |
---|
**MIRCE**
Broj poruka : 68 Godina : 59 Datum upisa : 03.11.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Nov 08, 2007 11:48 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema | |
| | | blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Nov 09, 2007 12:07 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema,i onda | |
| | | **MIRCE**
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Nov 09, 2007 12:09 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge | |
| | | Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Nov 09, 2007 1:23 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice | |
| | | blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Nov 09, 2007 2:03 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Nov 10, 2007 12:09 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnam od zala | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Nov 11, 2007 4:27 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Nov 11, 2007 5:05 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Nov 11, 2007 5:28 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena | |
| | | **MIRCE**
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Nov 12, 2007 9:56 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Nov 12, 2007 9:58 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Nov 18, 2007 8:35 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica koje | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Nov 18, 2007 8:40 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica koje je pala | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Nov 24, 2007 10:43 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica koje je pala,kojoj se gubi sjaj | |
| | | becky
Broj poruka : 17589 Godina : 54 Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Nov 24, 2007 1:46 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica koje je pala,kojoj se gubi sjaj.... ali ne ne gubi se | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Nov 25, 2007 11:42 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica koje je pala,kojoj se gubi sjaj.... ali ne ne gubi se iz mog | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Nov 25, 2007 12:45 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica koje je pala,kojoj se gubi sjaj.... ali ne ne gubi se iz mog srca | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jan 03, 2008 11:15 am | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica koje je pala,kojoj se gubi sjaj.... ali ne ne gubi se iz mog srca....zabolece | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pet Jan 04, 2008 8:32 pm | |
| Ako pitanju zivota pridjemo kao prema spremanju ukusnog jela, za jedan običan zivot trebalo bi koristiti sledece sastojke: Ljubav, zdravlje, posao, novac, malo uzitaka... pa opet ljubavi... rec koja se ponavlja, ali je neophodna za ostatak svega, jer bez nje mi smo samo obicni stranci, izgubljeni u prostoru,vremenu koje nam izmice i nemamo ni sebe,ni druge, i ostali bi sve da trune i....... nestaje....u trenu, a mi to ne zelimo. Želimo da zadrzimo ovo svoje, koje nas drži živima i srećnima.Ponekada svrati u ulicu prosjaka i spustim novcic u pohabani sesir, za sreću i zdravlje,i ma koliko se trudio da delujem cisto i iskreno...moram se još truditi i zrtvovati se i dati sve od sebe,da bih mozda povratili samopouzdanje..i nacin nekada kada smo usamljeni i prepuni gorcine i svega sto smo ostavili ,sahranili i ostvili trag na sebi, i pružiti sve svoje napore, bez obzira na posledice koje nas možda mogu posle traziti, najvažnije je da mi imamo osiguranje, i da imamo jedno drugo govorili ili činili one stvari koje su nas razdvajale i spajale nase misli.Delili i dobro i zlo i uvijek cemo biti jedno bice koje...nikada i niko rastaviti nece,ono sto smo mi, to smo samo mi ucinili da tako bude i nikako drugacije!Zivot je jako veliki prostor i mi ga moramo što više iskoristiti,uciniti boljem i ucinkovitijem....nadanje postaje sve vece i pesimizmu tu mjesta nema, i onda put pod noge...moje noge su skitnice..moje oci lutalice sa usnama od zala,suzama bola kao prva nezaboravljena uspomena, kao prvi poljubac, kao zvezda padalica koje je pala,kojoj se gubi sjaj.... ali ne ne gubi se iz mog srca....zabolece tek | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Jan 05, 2008 11:48 am | |
| | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Jan 05, 2008 4:49 pm | |
| | |
| | | natka
Broj poruka : 5680 Godina : 37 Localisation : u blizini Datum upisa : 22.08.2007
Character sheet Beby: tisina...
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Jan 05, 2008 11:04 pm | |
| Nekada je zivot...toliko cudan da | |
| | | Mica
Broj poruka : 2522 Godina : 41 Localisation : BeOgRad Datum upisa : 09.12.2007
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jan 06, 2008 3:49 am | |
| | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jan 06, 2008 2:26 pm | |
| Nekada je zivot...toliko cudan da..je to jednostavno ali | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jan 16, 2008 1:50 pm | |
| Nekada je zivot...toliko cudan da..je to jednostavno ali mi se | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nadovezi se ... | |
| |
| | | | Nadovezi se ... | |