Nikada ne reci Nikada Zabava |
|
| Nadovezi se ... | |
|
+18Tatoo plavabuba Mica natka **MIRCE** MarimJa Cornelius tatjana MacDon becky oki Wizard giovaniI Killer_No1 Gilmour rosa blooo Beby 22 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Gilmour
Broj poruka : 3400 Godina : 52 Datum upisa : 22.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sub Jun 16, 2007 11:57 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima | |
| | | rosa
Broj poruka : 3581 Godina : 66 Datum upisa : 22.04.2007
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 12:05 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima | |
| | | Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 12:09 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju, | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 12:15 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima | |
| | | blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 7:00 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 9:08 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 3:29 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 3:32 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 3:38 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 9:02 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 9:30 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 9:40 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 9:45 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Ned Jun 17, 2007 11:15 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 12:18 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju | |
| | | blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 12:28 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom _________________ | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 12:29 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome __________ | |
| | | blooo
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 12:31 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome tuznom | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 9:24 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome tuznom biću, koje vapi | |
| | | Killer_No1
Broj poruka : 1465 Godina : 52 Localisation : Becej Datum upisa : 18.02.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 9:24 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome tuznom zivotu | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 9:56 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome tuznom zivotu. Nemoj ti | |
| | | Killer_No1
Broj poruka : 1465 Godina : 52 Localisation : Becej Datum upisa : 18.02.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 10:08 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome tuznom zivotu. Nemoj ti plakati | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 10:09 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome tuznom zivotu. Nemoj ti plakati i nervirati se | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 5:22 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome tuznom zivotu. Nemoj ti plakati i nervirati se, nego pokušaj pozitivno | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Pon Jun 18, 2007 5:24 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo, dok zvezde s neba zasija. I poklonit cu ti svijet prepun procvetalih kaktusa iz ljubavi i mirisnih dana i noci, toplote sunca, mirisa tvoga tela, poklonit ću ti sebe i zauvek biti tvoj do kraja.Vetar ce mrsiti tvoju kosu,koja je mokra i mirišljava,mirisala na pokosenu travu i time me još više mamila i budilo stare osecaje iz proslosti. Mislim na nju svake noci dolazi mi u snove,snovi su mi postali jos drazi i nemam vise zelje da spavam ako te zamislim stihovi mi dolaze sami po sebi. Vracam se opet u proslost koja me osudila da patim, sjećam se dana kada smo se prvi put poljubili,tragovi su na mojoj košulji koja jos stoji neoprana i mirisi na njen karmin jos su mi u porama na citavom mom tijelu. Ne znam kako da se oslobodim misli o našim poljupcima, o dodirima o nasem mastanju,o planovima koji su trebali biti ispunjeni i nemam snage da se pokrenem da ne mislim o proslosti. Odlazim pod tuš da vatru rasplamsalu ugasim i zelju za tobom u svome tuznom zivotu. Nemoj ti plakati i nervirati se, nego pokušaj pozitivno se odraziti | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nadovezi se ... | |
| |
| | | | Nadovezi se ... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|