Nikada ne reci Nikada Zabava |
|
| Nadovezi se ... | |
|
+18Tatoo plavabuba Mica natka **MIRCE** MarimJa Cornelius tatjana MacDon becky oki Wizard giovaniI Killer_No1 Gilmour rosa blooo Beby 22 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Beby
Broj poruka : 20782 Godina : 45 Datum upisa : 18.02.2007
Character sheet Beby: Hello
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 9:35 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde | |
| | | Gilmour
Broj poruka : 3400 Godina : 52 Datum upisa : 22.03.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 9:50 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 9:53 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 10:00 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 10:10 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 10:23 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 10:38 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:01 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:06 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:08 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:20 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:27 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo | |
| | | rosa
Broj poruka : 3581 Godina : 66 Datum upisa : 22.04.2007
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:29 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:33 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:35 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:40 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda u pećinu | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:42 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda u pećinu tamnu | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Sre Jun 13, 2007 11:46 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se | |
| | | blooo
Broj poruka : 15262 Godina : 46 Localisation : Vrsac Emploi : Grbavi radnik :) Datum upisa : 18.03.2007
Character sheet Beby: Angel
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jun 14, 2007 1:39 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom | |
| | | Killer_No1
Broj poruka : 1465 Godina : 52 Localisation : Becej Datum upisa : 18.02.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jun 14, 2007 7:59 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jun 14, 2007 8:31 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore | |
| | | Killer_No1
Broj poruka : 1465 Godina : 52 Localisation : Becej Datum upisa : 18.02.2007
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jun 14, 2007 8:53 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nas | |
| | | rosa
Character sheet Beby:
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jun 14, 2007 10:18 am | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi | |
| | | Gilmour
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jun 14, 2007 3:56 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo | |
| | | Beby
| Naslov: Re: Nadovezi se ... Čet Jun 14, 2007 4:32 pm | |
| Bilo kuda krenuli, ne vraćati se u prošle gradove življenja gdje smo bili srecni. Sada razmisljam kako dosegnutij još malo za život u kome nema tuge,nema boli,..nema rata.Zato za uvijek cu da budem pored moje omiljene, voljene,najdraze, bozanstvene,prelepe i jedine. Nocima nespavam jer me muce misli,sta da radim, gdje da idem, kako da se uklopim u sve zivotne price koje nekada zajedno sa voljenim bicem zelim otici tamo gde nikad smo bili srecni, otići daleko u neku egzotičnu uvalu. Tamo daleko otićemo skriveni od pogleda, dok se jednom ne stvore nasi snovi, ljubićemo se dugo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nadovezi se ... | |
| |
| | | | Nadovezi se ... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|